شنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٩ -

منو اصلی
صفحه اصلي > نمایش اخبار
بررسی طرح های پیشنهادی، وظابف و نحوه توانمند سازی کمیته دانشجویی
هفدهین جلسه سیاستگذاری مرکز روز دوشنبه مورخ 1399/06/24 از ساعت 9 لغایت 12 در دفتر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و با حضور دکتر علیرضا رجائی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار شد.
 ١٣٩٩/٠٦/٢٤ - تعداد نظرات : ٠متن خبر >>
اعضای جلسه سیاستگذاری
توسعه توانمندسازی اعضای هیئت علمی در سال 1399 مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
شانزدهمین جلسه سیاستگذاری مرکز روز دوشنبه مورخ 1399/06/17از ساعت 9 لغایت 12 در دفتر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار شد.
 ١٣٩٩/٠٦/٢٢ - تعداد نظرات : ٠متن خبر >>
زمان برگزاري چهاردهمين جشنواره آموزشي شهيد مطهري
 ١٣٩٩/٠٦/١٨ - تعداد نظرات : ٠متن خبر >>
بررسی پیش نویس طرح پیشنهادی جهت برگزاری آزمون جامع رشته های علوم پزشکی
پانزدهمین جلسه سیاستگذاری مرکز روز دوشنبه مورخ 1399/06/10از ساعت 9 لغایت 12 در دفتر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و با حضور دکتر علیرضا رجائی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار شد .
 ١٣٩٩/٠٦/١٧ - تعداد نظرات : ٠متن خبر >>
پیام تسلیت دکتر علیرضا رجائی به مناسبت درگذشت دکتر محمد تقی غلیپور و همسر فداکارشان دکتر مرضیه افشاری
متاسفانه با خبر شدیم آقای دکتر محمد تقی علیپور و همسر فداکارشان دکتر مرضیه افشاری رزیدنت داخلی کوشا ومهربان و آرام مرکز پزشگی ، آموزشی ودرمانی شهدای تجریش روز پنجشنبه بر اثر سانحه رانندگی درگذشتند .ضمن
 ١٣٩٩/٠٦/١٤ - تعداد نظرات : ٠متن خبر >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.