شرح وظایف کمیته ارزشیابی دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه:

واحد "ارزشیابی دانشجو"

• فعال کردن کمیته ارزشیابی دانشجوی مرکز با حضور مسولان کمیته‌های ارزشیابی دانشجویی دانشکده‌ها؛
  • مشاوره در اجرای پروژه های ارتقای ارزشیابی دانشجو در سطح دانشکده ها؛
  • بازخورد و مشاوره در مورد برنامه عملکرد سالانه دفاتر توسعه آموزش در حوزه ارزشیابی دانشجو؛
  • ارزیابی و بازخورد به گزارش عملکرد سالانه دفاتر توسعه در حوزه ارزشیابی دانشجو؛
  • مشاوره به دفاتر توسعه آموزش در اجرای برنامه توانمندسازی استادان در زمینه طراحی سوال و اجرای آزمون؛
  • ارزیابی کیفیت ارزیابی دانشجو در دانشکده‌ها بر اساس نقشه ارزیابی دانشجوی دانشکده؛
  • معرفی عملکردهای برتر در ارزشیابی در سطح دانشگاه؛

*****************************************************

کمیته "دانشجویی توسعه آموزش"

• توانمند سازی دانشجویان علوم پزشکی در زمینه آموزش علوم پزشکی، مهارت های رهبری وحمایت طلبی .
  • تاکید و تقویت نقش دانشجویان در آموزش و تشویق به مشارکت فعال در  برنامه ریزی آموزشی.
  • بستر سازی جهت تعامل و تبادل تجارت دانشجویی در حوزه توسعه آموزش علوم پزشکی درسطوح ملی و بین المللی.
  • جلب مشارکت فعال دانشجویان در فعالیت های نوآورانه آموزشی و پژوهشی در آموزش.

******************************************************