×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/08/16 - 08:56
  • بازدید : 96
  • تعداد بازدید : 96
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسات پیگیری برنامه راهبردی مرجعیت علمی در دانشکده فناوری های نوین

جلسات پیگیری برنامه راهبردی مرجعیت علمی در دانشکده فناوری های نوین

جلسه پیگیری برنامه راهبردی مرجعیت علمی در دانشکده فناوری های نوین روز سه شنبه مورخ 11 آبان ماه با حضور دکتر جمال شمس، دکتر امیر مازیار نیایی و دکتر اکبر بلوردی به صورت حضوری و مسئولین دانشکده فناوری های نوین به صورت غیر حضوری در دفتر مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی تشکیل شد.

در ابتدای جلسه دکتر شمس در خصوص مرجعیت علمی گفت: مرجله اول طرح تعیین تیم های مرجعیت بود که با موقعیت انجام شد و در مرحله تعیین موقعیت استراتژیک یا راهبردی حوزه های آموزشی چهار منظور در SWOTدر نظر داریم نقاط قوت،  ضعف و تهدیدها و فرصت های هر گروه آموزشی را بررسی گنیم . این مرحله باید تا آخر ماه انجام شود.

دکتر شمس : مجری طرح معاونت آموزشی است و پروژه های مرجعیت علمی با پروژه های ویژه طرح تحول در هم آمیخته شده است. در چند سال گذشته در بحث اجرایی بسته های طرح تحول یک قسمت به مرجعیت علمی برای حوزه های دانش اختصاص داده شد که از این میان 16 حوزه دانش دانشگاه ما این فرصت را پیدا کردند که در زمینه فعالیت خود در سطح دانشکده ، دانشگاه و کشور به عنوان مرجع علمی تعیین شوند . و با توجه به توفیق این حوزه ها در مرحله اول این انتظار را داریم 16 گروه معرفی شده فرصت را غنیمت شمرده و با استفاده از مشارکت حداکتری اعضای گروه خود و دانشگده با کمک و همکاری مرکز EDCمرجع علمی در فیلد خود در منطقه و کشور شوند.که لازمه این همکاری بهره گیری از کلیه امکانات موجود، برنامه ریزی و زمان بندی  و تعیین استراتژی و برنامه ریزی اجرایی و کارگاه های مناسب است تا به سرانجام و فرجام مناسب برسیم .

 

  • گروه خبری : عمومی,جشنواره,IFMSA,آرشیو,کمیته مشورنی,اخبار داخلی
  • کد خبر : 109737
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست