برگزاری اولین کارگاه منتورهای اساتید گروه اطفال و ارتوپدی
اولین کارگاه منتورهای اساتید گروه اطفال و ارتوپدی روز پنجشنبه 11 آذر ماه و با حضور20تن از اساتید بصورت آنلاین و حضوری در دانشکده پزشکی برگزار شد.
اولین کارگاه منتورهای اساتید گروه اطفال و ارتوپدی روز پنجشنبه 11 آذر ماه و با حضور20تن از اساتید بصورت آنلاین و حضوری در دانشکده پزشکی برگزار شد.
با عنایت به مشکلات دستیاران بخصوص در ایام کرونا ،برنامه ریزی جهت شروع برنامه منتورینگ در قالب نظام حمایتی دانشجویان از ابتدای سال جاری توسط معاونت آموزشی دانشگاه، دانشکده پزشکی، EDC و مرکز مشاوره دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.
هدف از منتورینگ این است که به فرد کمک کند تا از طریق بینش و خودآگاهی رشد کند. در حقیقت منتورینگ را می توان چنین توصیف کرد:
فرایندی که در آن یک فرد با تجربه،با دقت و همدل( منتور) از طریق گوش دادن و صحبت کردن بصورت محرمانه فرد دیگری ( منتی) را در رشد و تحول فردی، بازبینی ایده ها، یادگیری و رشد شخصی و حرفه ای راهنمایی می کند. منتور اغلب ،ولی نه لزوما خودش نیز پیشتر در این جایگاه منتی بوده است.
البته توجه به این نکته ضروريست که منتورینگ مشاوره دادن، حمایت یا پند واندرز دادن نیست بلکه منتورینگ از منتی حمایت می کند تا وضعیت خود را مرور کرده و در مورد اقدامات مورد نظر به نتیجه برسد.هدف اصلی منتورینگ، مراقبت و حمایت چند بعدی از منتی است. در حقیقت بسیاری از بحث های منتورینگ در مورد تعادل بین کار و زندگی، حوزه های پیشرفت در آینده، مقابله با چالش ها و پویایی زندگی است.
با توجه به توضیحات ذکر شده در مورد هدف و ضرورت منتورینگ، و با استفاده ازتجربه موفق این برنامه طی چند سال اخیر در گروه روانپزشکی، تصمیم بر این شد که این برنامه بصورت آزمایشی با هدف حمایتهای روانی – اجتماعی در دو گروه ارتوپدی و اطفال آغاز گردد. بعد از هماهنگی های صورت گرفته و تهیه دستورالعمل برنامه منتورینگ و آشنایی اساتید با آن، تعدادی از اساتید این دو گروه بصورت داوطلبانه بعنوان منتور انتخاب شدند.
جهت آموزش اساتید گرامی در این زمینه ، حدود ۳۰ ساعت کارگاه با موضوعات مختلف نظیر آشنایی با اختلالات روانپزشکی، مهارت های ارتباطی و همدلی و مدیریت هیجان و ...... طی چهار هفته متوالی کارگاه برگزار خواهد شد.
امید است با یاری همکاران و استفاده از تجربیات و پیشنهادات اساتید دانشگاه تغییر مثبتی در مسائل روانی - اجتماعی دستیاران ایجاد گردد.