×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/02/28 - 15:12
  • بازدید : 357
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیدار مسوولین مرکز مطالعات از دانشکده تغذیه و صنایع غذایی

نشست با مسوولان دانشکده تغذیه با حضور رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دکتر هدایت حسینی معاون آموزشی دکتر نصر الله زاده و دکتر گلبن سهراب مدیر دفتر توسعه دانشکده، دکتر حجازی، خانم کبیری و دکتر رضا زاده و از سوی مرکز مطالعات دکتر علیرضا رجایی مدیر مرکز مطالعات و دکتر نیایی معاون مرکز و دکتر محمد

  

دیدار مسوولین مرکز مطالعات از دانشکده تغذیه و صنایع غذایی

نشست با مسوولان دانشکده تغذیه با حضور رئیس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دکتر هدایت حسینی  معاون آموزشی دکتر نصر الله زاده و دکتر گلبن سهراب مدیر دفتر توسعه دانشکده،  دکتر حجازی، خانم کبیری و دکتر رضا زاده و از سوی مرکز مطالعات دکتر علیرضا رجایی مدیر مرکز مطالعات و دکتر نیایی معاون مرکز و دکتر محمد حسین زاده مسوول توانمند سازی اساتید و معصومه عطایی مسوول هماهنگی کارگروه ها و کمیته های تحول روز سه شنبه مورخ 24/02/1398 در دفتر ریاست دانشکده تغذیه تشکیل شد

در این نشست دکتر رجایی ضمن تاکید بر فعالیت های مدیران دفاتر توسعه گفت: مدیران دفاتر توسعه بازوی فعالEDCدر دانشکده ها هستند ونظارت مدیران دفاتر توسعه در خصوص حضور مستمر و پیگیر ی مناسب اعضاء معرفی شده و نقش آنها در کمیته های تحول را بسیار مهم برشمرد . وی افزود : مدیران دفاتر توسعه باید درنیاز سنجی و تعیین کارگاه های مناسب جهت توانمند سازی اساتید نقش موثر داشته باشند همچنین ارزشیابی پایان ترم دانشجویان ، ارزشیابی اساتید و گروه های آموزشی از دیگر وظایف مدیران edo  است .

 در ادامه وی از برنامه ریزی جهت افزایش طرح های نوآورانه و دانش پژوهی و فرایند های آموزشی گفت و خاطر نشان کرد پرداختن به این طرح ها نه تنها باعث ارتقا هیات علمی می شود بلکه به دریافت گرانت برای دانشگاه منجر می شود.

در ادامه جلسه دکتر حسینی رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی ضمن تشکر از حضور مسوولین EDCاز اعضاء هیات علمی دانشکده خواستند مشکلات خود را مطرح نمایند .

خانم دکتر گلبن سهراب مدیر EDO دانشکده در خصوص مشکلات دانشکده گفت: ارزشیابی فعلی اساتید شاخص های مشخصی ندارد و نیاز به مفهوم سازی داریم و همچنین از سیستم سما و مشکلات آن گفت: سیستم سما بازخورد جامع و یکسانی در زمان های مختلف نمیدهد علاوه بر اینکه در هر بار به روز رسانی سیستم دچار مشکلات زیادی می شود.

وی در ادامه  به نیاز EDO  به توضیح بیشتر سنجه های طرح ارتقای کیفیت اشاره کرد.

در ادامه جلسه رییس دانشکده تغذیه نیز از لزوم تهیه نرم افزاری برای ارزشیابی از دانشجو و اساتید به صورت یکسان در تمامی دانشکده ها ، حضور و غیات اساتید و دانشجویان به صورت سیستماتیک و برنامه ریزی برای کارآموزی در کارخانه ها با حضور اساتید و یا دانشجویان PHD  سخن گفت و افزود طرح اصلاح فرایند آموزشی ارتقاء و اثر بخشی واحد کارآموزی دانشجویان دوره کارشناسی صنایع غذایی و تغذیه دانشگاه  برای اولین باردر دانشگاه شهید بهشتی  انجام شده است و این طرح در سال  1395 رتبه یک دانش پژوهی را کسب کرده است.

  

 

  • گروه خبری : عمومی,آرشیو,کمیته مشورنی,اخبار داخلی
  • کد خبر : 78277
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست